RYKTE

Skribent

Alexander Dunerfors

5 april 2017 | 08:15

Rykte: ”Daniel Craig tillbaka som James Bond”

En brittisk tidning påstår att producenterna snart har övertalat Craig för en femte film om 007.
Tråkiga nyheter för Tom Hiddleston, och alla andra som stod på kö för att ta över kostymen, pistolen och Martini-glaset. Daniel Craig är nära att komma tillbaka i rollen som James Bond.

Brittiska Page Six citerar flera källor som påstår att Bond-producenten Barbara Broccoli ”så gott som övertalat Daniel Craig att göra en Bond-film till”.

Kanske hjälpte det att han fick göra lite annan seriös skådespeleri vid sidan av 007. Broccoli har producerat Craigs off-Broadway-show ”Othello”, som gick hem hos kritikerna.

”Daniel var väldigt nöjd med recensionerna. Nu går hans diskussioner med Barbara åt rätt håll. De är redo att börja filma så snart Daniel har tid”, säger insiders till tidningen.

Detta har inte bekräftats av Daniel Craig eller produktionsbolaget.
 
 
Daniel Craig skapade rubriker då han efter premiären av ”Spectre” hösten 2015 sa att han ”hellre skär upp handlederna” än spelar Bond igen. Men vi är onekligen många som vill se honom tillbaks i rollen, åtminstone för en sista gång.

Manusförfattarna Neal Purvis och Robert Wade har skrivit flera av de senaste Bond-filmerna, samt kommande ”Bond 25”. Wade har nyligen sagt i en intervju att nya filmen kommer bli annorlunda mot ”Spectre”:

- Man måste säga något om Bonds plats i världen, och Storbritanniens plats i världen. Men saker och ting går så fort nu. Med folk som Trump har Bond-skurken blivit verklighet.
| 5 april 2017 08:15 |