Film

Skribent

Mats Karlsson

2 september 2013 | 21:01

Rykte: Cumberbatch gör sig redo för "Star Wars 7"

Benedict Cumberbatch kan återförenas med regissören J.J. Abrams i "Star Wars: Episod VII".

Den som höll på att ramla av stolen nä vi rapporterade om att Rachel Hurd-Wood och Alex Pettyfer hade provspelat för "Star Wars: Episod VII", ska nog sätta sig innan man läser vidare. Nu ryktas det om att Benedict Cumberbatch ("Star Trek Into Darkness") ska tackla huvudrollen i filmen, skriver The Film Chronicles.

Det avslöjas inte vem han ska spela, men att Cumberbatch är ett stort fan av "Star Wars" berättade han för Total Film för ett tag sedan.

- Jag kände mer för "Star Wars" när jag var yngre, för det hade ett effektivt berättande, väldigt enkelt - ett vackert melodram i tre akter. Jag älskade verkligen filmerna och jag ville alltid vara Han Solo, berättar Cumberbatch.

Det var inte längesedan Cumberbatch hoppade av Guillermo del Toros "Crimson Peak", men vad han skulle göra istället var oklart. Enligt Bleeding Cool ska "Crimson Peak" och "Star Wars: Episod VII" starta inspelningarna samtidigt och om han hoppade av projektet för att hänga med Abrams långt bort i galaxen återstår att se.

Uppdatering: Cumberbatchs presstalesman förnekar som väntat ovanstående rykte.

| 2 september 2013 21:01 |