RYKTE

Skribent

Tobias Andersson

29 november 2022 | 07:30

Rykte: Aaron Taylor-Johnson kan bli nye James Bond

Enligt källor har skådespelaren deltagit i en topphemlig provspelning som MI6-agenten med rätt att döda, och imponerat på självaste Bondbossen Barbara Broccoli.
Otippat nog ser Aaron Taylor-Johnson ut att i dagsläget vara förstahandsvalet att dra på sig kostymen som agent 007, åtminstone om vi ska tro rykten från brittiska tabloidpressen. En anonym källa har berättat för tidningen The Sun att Aaron Taylor-Johnson deltagit på en provspelning i Pinewood Studios i London, där producenten Barbara Broccoli närvarade.

"Aaron har deltagit på en provspelning som näste James Bond, tidigare i september och producenter och Barbara älskade honom. Han är nu en av förstahandsvalen", säger en insiderkälla enligt Esquire.

Ryktet ska väl tas med en grävskopa salt men den 32-årige Aaron passar ändå in i åldersspannet då producenterna tidigare sagt att de söker någon trettioplussare, så någon ung pojkvasker är det inte på tal om. Dessutom är han inte heller vilt främmande för action-genren. Med filmer som ”Tenet”, ”Avengers: Age of Ultron” och ”Kick-Ass” på sitt CV har han nog koll på hur man genomför ett stunt eller två.
 

Det spekuleras hej vilt om vem som blir nästa skådespelare att axla rollen som Ian Flemings ikoniske agent. Tom Hardy, Henry Cavill, Tom Holland och senast favorittippade Dan Stevens har alla setts som möjliga kandidater.
 

Se Aaron Taylor-Johnson i trailern till "Bullet Train":

 
 
Vem vill du se som nästa James Bond?
| 29 november 2022 07:30 |