Film

Skribent

Alexander Kardelo

4 oktober 2022 | 08:32

James Bond kommer inte spelas av en ung skådis

007-producenten Michael G. Wilson berättar vilket åldersspann man söker efter.
Det är hög tid att hitta en ny skådespelare att axla den ikoniska rollen som agent 007. Daniel Craig-eran är över med ”No Time to Die”, och producenterna söker redan efter näste kandidat som ska kunna bära rollen i 10-12 år.
 
Tråkiga nyheter för 26-årige "Spider-Man"-stjärnan Tom Holland som uttryckt sitt intresse - men näste Bond kommer inte bli en pojkspoling, enligt Deadline. Bondproducenten Michael G. Wilson berättar varför yngre skådespelare går bort:
 
- Vi har tittat på yngre människor förr. Men vi kan inte se det framför oss. Kom ihåg att Bond redan är en veteran. Han har viss erfarenhet. Han är någon som har genomlevt krig, så att säga. Han har troligen varit med i det militära. Han är inte en high school-grabb som man bara plockar in. Därför funkar det med någon som är 30 plus.
 
Under de senaste veckorna har producenterna också tydligt nobbat en annan favorit: Idris Elba. Anledningen är att den 50-årige skådespelaren sannolikt inte är så sugen på att hänge sig till en franchise upp till pensionsåldern.
 
En James Bond i 30-årsåldern? Det gör att även fansens förslag som Tom Hardy, Tom Hiddleston, Henry Cavill och Sam Heughan förmodligen går bort.
| 4 oktober 2022 08:32 |