Serie

Skribent

Andreas Samuelson

24 juli 2023 | 15:15

Ryan Reynolds producerar reboot av animerade ”Biker Mice”

”Deadpool”-stjärnans produktionsbolag planerar en reboot av den tecknade TV-serien om möss på Mars som gillar motorsport.
Den kanadensiska filmstjärnan är inte bara aktiv framför kameran men även bakom med egna produktionsbolaget Maximum Efforts. De har bland annat gjort ”Deadpool 2”, ”Free Guy” och ”Spirited” samt tävlingsprogrammet ”Don’t” och fotbollsdokumentären ”Welcome to Wrexham”.
 
Nu fortsätter de att satsa på TV när de rebootar ”Biker Mice”, en tecknad TV-serie som sändes 1993-1996. Handlingen följde tre antropomorfa, motorcykel-älskande möss som flyr med rymdskepp till Chicago på Jorden som de måste försvara från skurkaktiga utomjordingar.
 
Företaget Nacelle lanserade häromåret leksaker baserade på den gamla serien och nu ska de tillsammans med Reynolds bolag göra en reboot, skriver IGN Nordic. Reynolds kommer agera exekutiv producent och anledningen bakom hans intresse i serien är kanske oväntad men simpel:
 
- Vissa vet att jag är en motorcykel-entusiast. Så det var bara naturligt för oss att haka på ”Biker Mice from Mars”. Maximum Effort och Fubo ser fram emot att göra en ny variant på denna kultklassiker med våra vänner från Nacelle.
 
Serien kommer bli den första från nya kanalen Maximum Effort Channel men oklart när serien släpps.
| 24 juli 2023 15:15 |