Trailer

Skribent

MovieZine

11 augusti 2023 | 20:30

Ryan Reynolds bjuder in till walesisk fotbollsfest i säsong 2 av “Welcome to Wrexham”

Efter en lyckad första säsong av Ryan Reynolds och Rob McElhenneys sportdokumentär “Welcome to Wrexham” så är alla tittare återigen välkomna till just Wrexham i en andra säsong, som har premiär i september.
Mitt under brinnande pandemi år 2020 så köpte Ryan Reynolds  (“Deadpool”) och Rob McElhenney (“It’s Always Sunny In Philadelphia”) den obskyra walesiska fotbollsklubben Wrexham, med avsikt att ta den från division fem till Premier League.
 
Dokumentärserien “Welcome to Wrexham” skildrade deras första år med klubben, och fick ett positivt mottagande.
 
Inte minst så verkar Reynolds och McElhenneys ägarskap av Wrexhams fotbollsklubb haft en stor påverkan på Wrexham som stad. Det varma porträttet av ett litet samhälle som lever i symbios med sin fotbollsklubb är en höjdpunkt med första säsongen av “Welcome to Wrexham”. 
 
Trots att den första säsongen av “Welcome to Wrexham” (spoilers!) slutar med att klubben faller på mållinjen och misslyckas med att ta sig upp från division fem så fortsatte Reynolds och McElhenney sin satsning. Resultatet ser vi i säsong 2 av “Welcome to Wrexham”, som har streamingpremiär den 13 september på Disney+.
 
En trailer, som bland annat visar ett besök i Wrexham från självaste kung Charles, finns nu uppe för beskådan:
 
 
Alexander Svensson 
 
Har du sett “Welcome to Wrexham?” Är du taggad på säsong 2?
| 11 augusti 2023 20:30 |