Film

Skribent

Alexander Kardelo

27 december 2019 | 15:45

Ryan Reynolds bekräftar: ”Deadpool 3” är på gång

En sen julklapp för alla superhjältefans.
Många har oroat sig över Deadpools framtid sedan Disney köpte upp Fox. Skulle det finnas plats för den våldsamma och svärande antihjälten under Disneys barnvänliga tak? Jodå, vi behöver inte oroa oss för att ”Deadpool 3” är äntligen på gång. Det bekräftade Ryan Reynolds i en tv-intervju på självaste julafton.

Reynolds, som både gör huvudrollen och producerar filmerna, ser fram emot att leka med de stora grabbarna hos Marvel Studios:

- Vi jobbar på den just med hela teamet. Vi är hos Marvel nu, så det är en helt annan liga helt plötsligt. Det är rätt galet, säger han.

Det återstår att se om Deadpool blir en del av MCU eller en fristående grej, men oavsett så är detta en given kassako för Disney och Marvel. De två första filmerna spelade in över 1,5 miljarder dollar på bio, och den skruvade och självmedvetna superhjälteparodin har många fans därute.
 
Förhoppningsvis behåller de den barnförbjudna och ultravåldsamma tonen, som onekligen är en del av filmernas framgång.
 
 
Och Ryan Reynolds ligger knappast på latsidan i väntan på inspelning. Han är just nu Netflix-aktuell i actionfilmen "6 Underground", och syns under 2020 i komedin "Free Guy", i uppföljaren "The Hitman's Wife's Bodyguard" och som en av rösterna i "Croodarna 2".
| 27 december 2019 15:45 |