Film

Skribent

Alexander Kardelo

20 augusti 2022 | 08:50

Ryan Gosling och Margot Robbie i ny "Ocean's Eleven"

"Barbie"-stjärnorna kan återförenas i nästa "Ocean's"-film, som utspelar sig i Europa under 1960-talet.
Ryan Gosling sägs teama upp med Margot Robbie på nytt efter sommarens inspelning av komedin "Barbie". De två är aktuella för huvudroller i nästa film i "Ocean's Eleven"-serien, skriver Deadline.
 
Filmen sägs bli en prequel med en handling som tar dem till 1960-talets Europa. Carrie Solomon ("The Good Fight") skriver manus och Jay Roach ("Bombshell") ska regissera. Warner Bros siktar på att kicka igång inspelningen nästa vår, men har ännu inte officiellt gett projektet grönt ljus.
 
 
Steven Soderbergh startade "Ocean's Eleven"-franchisen år 2001 och hade med sig en stjärnspäckad rollista med Brad Pitt, George Clooney och Matt Damon i spetsen som casino-rånande lirare. Den följdes av "Oceans Twelve" (2004) och "Ocean's Thirteen" (2007). År 2018 släpptes "Ocean's 8", en spin-off med kvinnliga huvudroller. Då stod Sandra Bullock och Cate Blanchett för affischnamnen.
 
Nu återstår att se vilka som gör Gosling och Robbie sällskap på resan, och vad titeln blir. Ocean's 7, 9 och 10 är fortfarande ledigt.
| 20 augusti 2022 08:50 |