Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

12 januari 2016 | 13:00

"Rush Hour" blir tv-serie - här är den nya trailern

”Rush Hour”-filmerna med Jackie Chan och Chris Tucker i rollerna sågs av många på bio när de släpptes 1998, 2001 och 2007 – tillsammans drog de in 849,6 miljoner dollar. I mars börjar TV-serien med samma namn, baserad på film-franchisen.


Det blir ett actionladdat buddy-cop-koncept där två poliser som är väldigt olika tvingas samarbeta – och trots allt kiv och gnabb tycker de någonstans ändå om varandra och vet att de är ett oslagbart team. 

Den ena är Detective Lee (Jon Foo, ”Tekken”) – en mer diskret, nobel kampsportsmästare från Hong Kong med blixtsnabba reflexer, som reser till L.A. för att hämna sin systers död och få reda på mer om kopplingen till ett organiserat närverk av brottslingar från Kina. Den andre är Detective Carter (Justin Hires, ”21 Jump Street”) – en högljudd, tuff L.A.-polis som gör som han vill och som verkligen inte vill ha en kompanjon. Carters chef, Captain Cole (Wendy Malick, ”Hot in Cleveland), må vara frusterad med honom ofta, men vet att han alltid levererar i slutändan och står ut. Hans f.d. kompanjon Didi Diaz (Aimee Garcia, ”Dexter”) försöker få de båda att komma överens.

Large 6d11ec5fbc0a946588e0eb7a97563d77 rush hour cbs

Serien är skapad av Bill Lawrence (”Scrubs”) och Blake McCormick (”Cougar town”), som producerar tillsammans med Jeff Ingold (”Surviving Jack”) och Jon Turteltaub. Teamet bakom ”Rush Hour”-filmerna, Arthur M. Sarkissian och Brett Ratner, är också med som producenter. Jon Turteltaub (”National Treasure”) regisserar piloten, med skådisar som Jessika Van (”Paper Lotus”), Kirk Fox (”Dumpad”) och Page Kennedy (”S.W.A.T”) i birollerna.

Serien börjar på CBS i USA den 31 mars. Inget svenskt datum är sagt.

Om du är en av de som gillade filmerna, hur tycker du att serien verkar vara efter att ha tittat på trailern?

| 12 januari 2016 13:00 |