Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

31 maj 2016 | 15:30

Rupert Grint i ny komediserie

Kommande "Sick Note" med Rupert Grint, Don Johnson och Nick Frost handlar om vad som händer när en lögn fullkomligt eskalerar. Kan det bli nästa års roligaste serie?
Harrys rödhåriga bästis Ron Weasley är väl enligt de flesta en av de roligaste karaktärerna i "Harry Potter"-berättelserna och "Shaun of the Dead" är komedin som alltid funkar för alla när det vankas filmkväll, så hur kul skulle det inte kunna bli om man kombinerade dessa? Lite så verkar Sky Atlantic ha tänkt inför en helt ny serie med Ron-skådisen Rupert Grint, Don Johnson och "Shaun of the dead"-Nick Frost i huvudrollerna: "Sick Note".
 
Rupert ska spela den tvångsmässiga mytomanen Daniel Glass, som är fast på ett trist jobb med en jobbig chef (Don Johnson) och dessutom börjar hans kärleksrelation att gå utför, enligt en synopsis i THR. Som om inte det vore illa nog, blir han diagnostiserad med cancer. 
 
Vad han upptäcker är att folk behandlar honom mycket bättre när nyheten om sjukdomen sprids och Daniel får smak för hur härligt livet kan vara. Det visar sig dock att hans doktor (Nick Frost) är fullkomligt inkompetent och att Daniel inte alls har cancer. Nu måste han välja om han ska berätta för alla att det var falskt alarm och gå tillbaka till sitt gamla eländiga liv, eller fortsätta att spela sjuk. Självklart leder hans val till en djungel av allt snårigare lögner på vad som kan bli en riktigt kul komedi-serie.
 
Regin står Matt Lipsey för, som regisserade humor-serien "Little Britain". Serien ska börja inspelningen och släpps någon gång nästa år. Håll utkik efter "Sick Note" - med en sådan här casting kan det bli comedy gold!
 
Skrattar du åt "Shaun of the Dead" och Rupert Grint?
| 31 maj 2016 15:30 |