Film

Skribent

Erika Jarhed

10 maj 2023 | 10:20

Nervkittlande ny trailer till skräckisen "Run Rabbit Run"

Den psykologiska skräckisen med "Succession"-skådisen Sarah Snook släpps snart på Netflix i utvalda länder. Se den nya trailern!
Ännu en riktig rysare på gång! Nu är det dags för den psykologiska skräckfilmen "Run Rabbit Run" att få premiär av den australiska regissören Daina Reid, som tidigare har regisserat flertalet avsnitt av "The Handmaids Tale" och "Space Force".
 
Nu har den allra första trailern släppts där vi får se Sarah Snook spela en mamma vars dotter börjar bete sig väldigt märkligt...
 
 
"Run Rabbit Run" handlar om fertilitetsläkaren Sarah som tror stenhårt på liv och död. Men efter att hennes dotter börjar bete sig märkligt börjar hon ifrågasätta sina egna värderingar kring det hela och konfronterar det förflutna.
 
Till en början skulle Elisabeth Moss spela huvudrollen i filmen, men fick hoppa av på grund av schemakonflikter. Därmed tog skådisen Sarah Snook ("Succession") över rollen, och hennes dotter spelas av Lily LaTorre.
 
Filmen hade sin premiär i januari på Sundance Film Festival tidigare år, men kommer att släppas på Netflix 28 juni i vissa länder, som i USA och Australien. Filmen har än så länge inte något svenskt premiärdatum på Netflix - men vi håller tummarna att den kommer att släppas längre fram.
| 10 maj 2023 10:20 |