Serie

Skribent

MovieZine

28 maj 2020 | 12:00

Ruby Rose om beslutet att lämna ”Batwoman”

Lämnar kryptiskt meddelande på Instagram: "Ni som vet, ni vet."
Förra veckan kom det oväntade beskedet: Ruby Rose lämnar huvudrollen i "Batwoman" efter bara en säsong.

Någon anledning gavs inte, men Deadline rapporterar att Ruby Rose var missnöjd under inspelningen av den första säsongen. Hennes missnöje ska ha dragit ner stämningen på inspelningen, till den grad att alla tyckte det var ohållbart.

Nu har skådespelerskan själv gått ut med ett (kryptiskt) inlägg på Instagram, där hon framför allt tackar alla medverkande i "Batwoman".

”Tack till alla som följde med på den här resan. Tack till skådepelarna, teamet, producenterna och studion. Det var inte ett enkelt beslut, men ni som vet, ni vet (…) Just nu väljer jag att vara tyst men ni ska veta att jag älskar er alla. Jag är säker på att nästa säsong också kommer bli fantastisk.”
 
 
TV-serien ”Batwoman” och Ruby Roses medverkan var ett stort steg för hbt-communityt. Det var nämligen första gången som en lesbisk superhjälte fick ta plats i tv-rutan. Oavsett vad hennes beslut bygger på, så låter det som att Ruby Rose uppskattar att hon fick den här chansen. 

Tanken är att ersätta titelrollen Batwoman med en annan icke-straight skådespelerska.

Ruby Rose har medverkat i tv-serien "Orange is the New Black" och actionfilmer som "John Wick: Chapter 2" och "The Meg".

| 28 maj 2020 12:00 |