Film

Skribent

MovieZine

6 juli 2019 | 10:45

Ruben Östlund filmar med Woody Harrelson

Första Hollywood-stjärnan klar för dramakomedin "The Triangle of Sadness".
Woody Harrelson är den förste skådespelaren att kliva ombord Ruben Östlunds nästa film. Harrelson ska spela den marxistiske sjökaptenen på en lyxyacht, skriver Aftonbladet.
 
Den svenske regissören följer upp sin hyllade "The Square" med "The Triangle of Sadness", som ska ta en satirisk titt på modeindustrin och hur skönhet används som valuta. Filmen tar sin början i modevärlden, senare fortsätter handlingen på nämnda kryssning och avslutas på en öde ö, där omvända roller råder.

Harrelsons karaktär tycker om att jävlas med sina rika gäster, och bjuder in till fin middag när han vet att det ska bli dåligt väder. Under en presskonferens på filmfestivalen i Cannes berättade Östlund för MovieZine att han ser fram emot att filma "en riktig spykavalkad":

- En riktig kräkscen. Folk kommer kräkas på finporslinet, över parfymerna, på lyxlakanen. Och när publiken tycker att de har fått nog, så inser man att de också blivit matförgiftade. Så de börjar skita. De spyr och de skiter, säger regissören nöjt.
| 6 juli 2019 10:45 |