Film

Skribent

MovieZine

17 oktober 2015 | 10:00

Rösta fram Årets Filmblogg 2015!

Tipsa oss om din favoritbloggare inom film. Vinnaren av Årets Filmblogg presenteras i november.
Dagarna då gammelpressens getingar och plus guidade till biobesöken är sedan länge förbi. Idag hittar vi de vassaste filmskribenterna och kritikerna på nätet, där de skapar en unik dialog och relation till sina läsare. Här föds nya röster varje dag och variationen är fantastisk.

Vi på MovieZine vill gärna uppmärksamma nya talanger i filmbloggsfären, därför har vi startat utmärkelsen Årets Filmblogg. 2014 års vinnare blev Onyanserat.se (grattis än en gång!) och nu är det dags igen. 

Här är det läsarna, tillsammans med en noga utvald jury, som korar den främsta av svenska nätbaserade filmskribenter. 

Vi behöver din hjälp:


Steg 1. Nominera din favorit nedan. Du kan bara rösta en gång, så gör ditt val noga.

Steg 2. Bland de bloggar som fått flest röster senast 1:a november koras sex stycken, som blir nominerade till Årets Filmblogg. Nomineringarna presenteras veckan efter.

Steg 3. En jury med representanter från filmvärlden går igenom de nominerade bloggarna, för att bedöma bland annat aktualitet, språk, hur ofta de uppdateras och hur personliga och unika de känns. Vem blir Årets Filmblogg 2015?

Du som nominerar har också chansen att vinna. 5 Blu-rayfilmer ligger i potten, så glöm inte fylla i din mailadress nedan!

Rösta på din favoritblogg nedan!




Har du en filmblogg och vill bli nominerad? 


Tipsa dina läsare om den här länken så ökar du dina chanser.

Vi har en ny regel för i år: Bloggarna som nomineras ska (givetvis) ha sitt huvudsakliga fokus på film. Bloggarna ska vara just bloggar och inte sajter. 

Vinnaren presenteras i mitten av november.
| 17 oktober 2015 10:00 |