Spel

Skribent

Anders Eklöf

29 juni 2022 | 15:00

Robin visar vad han går för i trailer för spelet "Gotham Knights"

Robin teleporterar och slår bovar på käften i en ny trailer för spelet "Gotham Knights".
Den 25 oktober är det äntligen dags att trä på sig trikåkläderna och banka skurkar i skallen i spelet "Gotham Knights" till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S, där superhjältarna Batgirl, Nightwing, Red Hood och Robin håller gatorna säkra efter att Batman har dött.
 
Spelet är gjort av Warner Bros Montreal som tidigare har gjort "Batman: Arkham Origins" och går att spela ensam eller tillsammans med andra spelare.
 
Nu har en ny trailer dykt upp, där vi får se Tim Drake (eller Robin) slåss mot skurkar och teleportera sig med en högteknologisk pryl han lånat från Justice League.
 
 
 
Spelet beskrivs som ett actionrollspel i ett öppet Gotham City, där du kan spela som de fyra olika hjältarna. Förutom att du kan spela ensam kan du även samarbeta med två andra spelare, samt utforska staden med olika kända fordon från Batman-serien.
 
"Gotham Knights" påminner mycket om "Batman: Arkham Origins" eller något av de andra spelen i serien, fast med fokus på olika karaktärer och samarbete. För de som längtar efter ett nytt spel av Rocksteady Studios, som gjort de flesta "Arkham"-spelen" kommer även "Suicide Squad: Kill the Justice League" under 2023.
 
Spelet ska inte blandas ihop med tv-serien med samma namn, som kommer till HBO Max under nästa år.
 
"Gotham Knights" släpps alltså den 25 oktober i år till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S. Spelet var tidigare tänkt att även komma till Playstation 4 och Xbox One, men inte längre.
 
Vad tycker du om "Arkham"-spelen? Kommer du köpa "Gotham Knights"?
| 29 juni 2022 15:00 |