Film

Skribent

Viktor Eriksson

1 november 2023 | 18:00

Robert Downey Jr. och Scarlett Johansson kan återvända till MCU

Marvel uppges överväga att göra stora förändringar för att återuppväcka intresset för sitt filmuniversum.
Enligt uppgifter till Variety så överväger Marvel att ta tillbaka både Robert Downey Jr. som Iron Man och Scarlett Johansson som Black Widow till sitt MCU-filmuniversum för att återuppliva dess dalande popularitet. Detta trots att båda karaktärerna pensionerats i tidigare filmer. Den senaste filmen Iron Man var med i var “Avengers: Endgame” från 2019 och den senaste filmen Black Widow var med i var “Black Widow” från 2021.
 
Enligt Variety ska Marvel än så länge inte bestämt sig för hur de ska göra och priset för en återkomst för skådespelarna kan komma att bli mycket dyrt.
 
Robert Downey Jr. har på senare tid tagit 20 miljoner dollar, motsvarande cirka 225 miljoner kronor, eller mer för att dyka upp i en film. Scarlett Johansson tar även hon bra betalt och stämde dessutom Disney för hur företaget hanterade lanseringen av “Black Widow”. Hon har därtill sagt offentligt att hon är “färdig” med Marvel.
 
Både Iron Man och Black Widow är båda en del av The Avengers. Nästa stora Avengers-film, “Avengers: The Kang Dynasty” är tänkt att släppas 2026. 
 
Hade du velat återse Robert Downey Jr. och Scarlett Johansson i Marvel Cinematic Universe?
| 1 november 2023 18:00 |