Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

1 oktober 2015 | 16:30

"Rings" skjuts upp

Tredje delen i skräcksagan om Samara skjuts på framtiden.
Stilbildande "The Ring" tog västvärlden med storm år 2002 och introducerade många av oss för den asiatiska typen av skräck som sedemera blev otroligt populär. Uppföljaren "The Ring 2" kom år 2005 men lyckades inte återupprepa framgången, vilket alltså betytt att det dröjt ett decennium sedan vi senast fick träffa på Samara. Paramount hade planerat att släppa den tredje delen, kallad "Rings", nu den 16:e november, men filmen har skjutits fram på obestämd framtid.

"Rings" ska nu istället släppas någon gång under år 2016, men mer än så är inte känt. Anledningen till förseningen sägs vara på grund av att andra filmer flyttats. Paramount har nämligen lagt bostadsbubble-dramat "The Big Short" i höst, som har Brad Pitt och Christian Bale i huvudrollerna, och dessutom lagt in Charlie Kaufmans stop-motion-animerade "Anomalisa" i slutet av december.

Filmen "Rings" regisseras av F. Javier Gutiérrez och huvudrollen spelas av Johnny Galecki från "The Big Bang Theory". Nykomlingarna Alex Roe och Matilda Lutz medverkar också i sina första stora roller.

Ser ni fram emot "Rings"?
| 1 oktober 2015 16:30 |