Film

Skribent

MovieZine

4 maj 2020 | 08:10

"Riddick 4" har ett färdigt manus

Vin Diesel ser fram emot ännu en film om antihjälten i rymden.
En fjärde film om Riddick är på gång. Skådespelaren Vin Diesel bjöd på en Instagram-uppdatering under helgen, och meddelade sina 63 miljoner fans att han ska få ett nytt "Chronicles of Riddick"-manus under veckan som kommer.

Antihjälten från de futuristiska sci-fi-filmerna har redan fått tre filmer, varav den första - "Pitch Black" från år 2000 - blev Vin Diesels genombrott. Den populära karaktären fick ett återbesök i "The Chronicles of Riddick" år 2004 och ytterligare en uppföljare med "Riddick" 2013.

Inte för att det saknas filmiska franchiser hos Diesel. När han inte spelar in "Fast & Furious"-filmer så är han actionhjälten xXx eller gör rösten till Groot i MCU-filmerna. Planen är också att serietidningsfilmen "Bloodshot" ska börja på ett nytt "filmiskt universum".
 
I en intervju från 2013 avslöjade Diesel planer på inte bara en utan två uppföljare, som skulle utforska det mörka Underverse och Riddicks hemplanet Furya. Det återstår att se om planerna kvarstår.

Frågan är också om fansen vill se mer av Riddick, eller om karaktären har gjort sitt. Vad tycker ni? Lämna en kommentar nedan.
| 4 maj 2020 08:10 |