Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

23 november 2017 | 00:00

"Rick and Morty"-skaparna har släppt ett vackert Mr. Poopybutthole-klipp

Rörs du också till tårar av "The Poop In My Pants"?
"Rick and Morty" har blivit en av världens mest omtyckta tv-serier, med en plats på topp 10 över de högst rankade serierna hos IMDb och faktumet att den under sin tredje säsong blev årets mest tittade komediserie - går det inte att förneka dess storhet. 
 
Bakom framgångarna ligger framförallt två saker; fantastiska animationer samt ett ännu mer fantastiskt manus. Manusarbetet var anledningen till att vi fick vänta i nästan två år mellan säsong två och tre, eftersom seriens skapare inte ville tumma på kvalitén. Med tanke på att de på förhand har sagt att de tänker göra en längre fjärde säsong återstår givetvis frågan - när tusan kommer "Rick and Morty" tillbaka igen?
 
Lyckligtvis, såhär i Thanksgiving-tider där borta på andra sidan Atlanten, finns det redan nu ett litet livstecken från seriens skapare. "The Poop In My Pants" (en lagom delningsbar titel) låter oss se vad sidokaraktären Mr. Poopybutthole har att vara tacksam över i sitt liv. 
 
 
Med väldigt små medel, stillbilder och stämningsfull musik, tycker jag ändå att de lyckas komma i närheten av den där scenen i Pixars "Upp" (ni vet precis vilken jag menar...). Förhoppningsvis kan vi förvänta oss att skugga Mr. Poopybuttholes familj, eller kanske till och med "Rick and Morty" själva, fram tills att nästa säsong väl dyker upp igen. Vågar vi hoppas på ett nytt klipp på julafton/nyår?
 
Vad tycker du om Mr. Poopybutthole-klippet? Blir du sugen på mer av samma - eller borde de bara fokusera på att få klart nästa säsong istället för att teasa oss såhär? Kommentera gärna nedan!
| 23 november 2017 00:00 |