Serie

Skribent

MovieZine

25 januari 2023 | 07:30

"Rick and Morty" fortsätter utan Justin Roiland

En av skaparna bakom den populära serien sparkas - efter anklagelser om våld i hemmet.
Adult Swim som producerar den populära serien "Rick and Morty" kapar banden med en av skaparna, Justin Roiland. Anledningen är han riskerar åtal för våld i hemmet. Roiland anklagades för våldsamt beteende mot en kvinna som han ska ha dejtat i början av 2020, skriver Variety.
 
En av åtalspunkterna rör också olaga frihetsberövande.
 
 
Roiland, som skapade den animerade vuxenserien tillsammans med Dan Harmon, gör även flera av rösterna i serien. Två av karaktärerna han lånar ut sin röst till är just Rick och Morty, de båda huvudkaraktärerna i serien. Det kommer med andra ord bli svårt att smyga in en helt ny röst bakom de två karaktärer vi tittare lyssnar på mest i serien. Vid sidan av "Rick and Morty" är han inblandad i serierna "Solar Opposites" och nya "Koala Man" som nyss började på Disney+.
 
 
"Rick and Morty" kommer nu att fortsätta vidare utan Roiland ombord och med nya röster för "hans" karaktärer. Arbetet med säsong 7 pågår för fullt, enligt ett inlägg till fansen på Twitter. Som tidigare utlovat siktar man på att ge tittarna minst 100 avsnitt.
| 25 januari 2023 07:30 |