Serie

Skribent

Tobias Andersson

3 januari 2023 | 18:04

Trailer: Koala in "Koala Man" - ny animerad serie med Hugh Jackman

Hugh Jackman är röstskådis i ny superhjälteserie. Och nej, han har inte återvänt som någon Marvelhjälte i järvtappning, utan som Big Greg i ”Koala Man”. Från skaparen av "Rick & Morty".
Jackman återvänder till superhjältegenren, åtminstone som röstskådespelare i den animerade komediserien ”Koala Man”. En serie skapad av en av de två hjärnorna bakom ”Rick & Morty”, så förbered dig på riktigt sjuk humor när Hugh Jackman ger rösten år Koala Mans mentor, Big Greg.
 
Kevin är medelåldersfarsan som drar på sig slängkappan för att bekämpa kriminella masterminds och rädda katter i sitt lokala hemkvarter – med sin (inte jättehemliga) identitet kallar han sig för Koala Man. Men frågan är om han är koalificerad (förlåt, dum ordvits) för jobbet?
 
Hugh Jackman röstskådespelar som den glade rackaren till höger, Big Greg.
 
Spana in seriens första trailer lite längre ner och hör Hugh Jackmans stämma i rollen som Big Greg, mentorn som hjälper Koala Man att städa upp brottsligheten i deras lilla australiensiska by.
 
Justin Roiland, en av skaparna av ”Rick & Morty”, har gjort serien tillsammans med animatören Michael Cusack som även gör rösten åt hjälten Kevin (alias Koala Man).
 
”Koala Man” har streamingpremiär den 9 januari hos Disney+.
 
| 3 januari 2023 18:04 |