Film

Skribent

Alexander Svensson

14 oktober 2023 | 18:00

Rian Johnson har kläckt idéerna för "Knives Out 3"

Ytterligare mysterier väntar för Rian Johnson och Daniel Craig.
Pusseldeckaren “Knives Out” och uppföljaren “Glass Onion” var bägge stora framgångar för regissören och manusförfattaren Rian Johnson. Filmerna, som följer den exentriske mästerdetektiven Benoit Blanc (spelad av Daniel Craig), kombinerar underhållande mordmysterier och stjärnspäckade rollistor med spetsig samhällskritik, inte sällan riktad mot de rika och mäktiga.
 
Att Rian Johnson ska göra en tredje “Knives Out”-film har vi känt till sedan tidigare, men i en ny intervju med TheWrap som citerats av Screen Rant så har Johnson gett en uppdatering kring filmen:
 
- Det går framåt. Jag kunde såklart inte jobba under strejken, men nu när den är över kastar jag mig över arbetet med full kraft, så det går framåt. Jag har premissen, jag har platsen, jag vet vad filmen ska vara. Det är bara en fråga om att skriva den förbaskade grejen.
 
Det rör på sig med andra ord. “Knives Out 3” (vilket inte lär vara den färdiga titeln) kommer att släppas på Netflix när den väl kommer ut, men med tanke på att Johnson ännu inte fått ihop manuset lär det nog ta ett tag till innan vi får se det färdiga resultatet.
 
Som av en händelse visas "Knives Out" klockan 21:00 ikväll på TV3. Både "Knives Out" och "Glass Onion" finns också att streama på Netflix. 
| 14 oktober 2023 18:00 |