Spel

Skribent

Robin Cocks

10 december 2019 | 16:00

"Resident Evil 3 Remake" uppvisat och släpps redan våren 2020

Under dagens "Playstation State of Play"-nyhetsvideo fick vi reda på att "Resident Evil 3 Remake" är under utveckling. Dessutom fick vi en trailer på spelet samt ett releasedatum satt till 3 april 2020.
Efter årets underbara remake av det klassiska skräckspelet "Resident Evil 2" så har många hoppats på att en remake på del tre också ska komma i framtiden. Det visar sig att vi kommer få en remake på "Resident Evil 3: Nemesis" betydligt snabbare än vad jag någonsin hade trott. 
 
Under dagens "Playstation State of Play"-nyhetsvideo så har spelutvecklarna Capcom avslöjat "Resident Evil 3 Remake" och vi fick även en sprillans ny trailer samt ett releasedatum som är satt till 3 april 2020. Dessutom kommer multiplayerspelet "Project Resistance" att ingå som det officiella multiplayerläget i "Resident Evil 3 Remake". 
 
Skräckspelet "Resident Evil 3: Nemesis" släpptes under 1999 till bland annat Playstation och handlar om Jill Valentine som försöker fly från ett zombieinfekterat Raccoon City samtidigt som hon gör allt för att undvika ett stort monster vid namn Nemesis. Du kan se den första trailern för "Resident Evil 3 Remake" här nedanför.
 
 
 
"Resident Evil 3 Remake" släpps till PS4, Xbox One, Steam och Stadia den 3 april 2020.
 
Ser du lika mycket fram emot denna remake som jag? Gillar du originalet? 
| 10 december 2019 16:00 |