Spel

Skribent

Robin Cocks

10 september 2019 | 16:00

Nytt "Resident Evil"-spel avslöjat: Här är "Project Resistance"

Under spelmässan TGS (Tokyo Game Show) 2019 har Capcom avlöjat ett nytt lagbaserat "Resident Evil"-spel som går under namnet "Project Resistance". Trailern visar fyra personer som försöker överleva en attack från de odöda.
Tidigare i år fick vi veta att ett nytt "Resident Evil"-spel var under utveckling och att det skulle speltestas av utvalda spelare under september. I skrivande stund pågår spelmässan Tokyo Game Show 2019 där Capcom har visat upp en trailer för det nya spelet som går under namnet "Project Resistance".
 
Spelet är lagbaserat och kommer innehålla samarbete för upp till fyra spelare som ska överleva mot klassiska monster från "Resident Evil"-spelserien. Capcom har tidigare försökt sig på "Resident Evil"-spel med samarbete och flerspelarlägen i fokus, men inte lyckats helt och hållet enligt kritikerna.
 
Den korta men actionfyllda och skrämmande trailern för "Project Resistance" nedanför visar upp hur fyra överlevare slåss mot en rad läskiga fiender för att sedan möta den värsta av de värsta...
 
 
"Project Resistance" släpps till PS4, Xbox One och PC men har än så länge inget releasedatum. 
 
 Ser du fram emot "Project Resistance"? Vilket är ditt favoritspel i serien?
| 10 september 2019 16:00 |