RYKTE

Skribent

Andréas Göransson

7 maj 2018 | 18:45

Remedy sägs jobba på "Quantum Break 2"

En musikkompositör hävdar på Twitter att han är helt säker på att "Quantum Break" får en uppföljare.
Det är redan bekräftat att finska Remedy, skaparna bakom spel som”Alan Wake” och ”Max Payne”, kommer att visa upp sitt nya spel på E3. Spelet, vars kodnamn är ”Project 7”, ska enligt dem själva vara ”filmiskt actionspel i tredjepersonsvy i ett nytt Remedy-skapat universum”.
 
Av den anledningen går det att utesluta en uppföljare till ”Quantum Break” – spelet som utspelade sig parallellt med en tv-serie. Men hoppet för en tvåa verkar inte vara helt över.
 
Musikkompositören Nikoofar som skapat sin beskärda del spelmusik skriver nämligen på Twitter att han vet att studion jobbar på ett ”Quantum Break 2”. Hur han vet detta, och om han har någon form av inblandning, framgår dock inte. Att riskera sin karriär på att sprida falska nyheter är dock ingen god idé och därför känns hans uttalande troligt. Ta därför det hela med en nypa salt ändå.
 
 
Personligen hoppas jag att det stämmer. ”Project 7” lär som sagt vara något helt annat då det även ska släppas till Playstation 4. ”Quantum Break” gavs nämligen ut av Microsoft och det är rimligt att anta att de äger varumärket.
 
Vad skulle du vilja se i ”Quantum Break 2”? Samma modell som förra spelet, med tillhörande tv-serie, eller något mer klassiskt? Kommentera gärna nedan!
| 7 maj 2018 18:45 |