Spel

Skribent

Andréas Göransson

1 maj 2018 | 16:00

"Quantum Break"-skaparnas nya spel avslöjas på E3

Det är bara en månad kvar innan vi vet vad finska studion Remedy jobbat på.
Om drygt en månad är det dags för E3 – årets största spelfest. Under mässan kommer de stora jättarna att hålla presskonferenser för att visa upp sina planer för kommande åren, vilket så klart inkluderar nya spel.
 
Nu har finska Remedy, studion bakom klassiska spel som ”Alan Wake” och ”Max Payne”, avslöjat att de kommer visa sin nya titel under mässan. Det skriver PCGamesN.
 
Kodnamnet för spelet är ”Project 7” och det blir dessvärre inte spelbart under själva mässan. Däremot kommer Remedy att avslöja dess riktiga titel och ett potentiellt släppdatum vilket ryktas bli under 2019.
 
Till skillnad från studions förra spel ”Quantum Break” som var exklusivt till Xbox One, kommer ”Project 7” även att släppas till Playstation 4. Det kommer att bli ett ”filmiskt actionspel i tredjepersonsvy i ett nytt Remedy-skapat universum”, enligt studion själva.
 
Därmed kan vi utesluta uppföljare till både ”Alan Wake” och ”Quantum Break". Om spelet blir i stil med sistnämnda, där man på ett innovativt sätt varvade berättande i spel med en kompletterande tv-serie, återstår att se.
 
Undertecknad är sjukt nyfiken på "Project 7", hur känner ni?
| 1 maj 2018 16:00 |