SPEL

Skribent

Carl Adam Anderberg

12 februari 2016 | 10:00

"Quantum Break" parar ihop spel och TV på ett helt nytt sätt

Ett av vårens allra hetaste spel har Shawn Ashmore, Aidan Gillen och Dominic Monaghan i rollistan, och nu har en ny trailer släppts.
Finska spelutvecklaren Remedy ligger bakom stora titlar som "Max Payne" och "Alan Wake", och med deras senaste storsatsning vill de revolutionera hur historieberättande i spel går till.

Uppbackade av en stark cast med Shawn "Iceman" Ashmore i huvudrollen vill företaget i kommande "Quantum Break" låta spelaren göra viktiga val som kommer få stor påverkan på vad som händer i spelets handling. Och vad som gör det hela ännu lite mer intressant är att vi, efter varje spelat "kapitel", kommer få se ett TV-serie-avsnitt på mellan 20 till 40 minuter, som såklart blir annorlunda beroende på vad du valt att göra i spelet. Komplicerat? Kolla in trailern nedan så lär det klarna:


"Quantum Break" släpps den 5:e april på Xbox One, och förutom Shawn Ashmore medverkar även Aidan "Littlefinger" Gillen från "Game of Thrones" och Dominic Monaghan från "Lost" och "Sagan om Ringen", bland många andra.


| 12 februari 2016 10:00 |