Film

Skribent

MovieZine

27 oktober 2017 | 19:00

"Thor: Ragnarök"-regissören vill göra en Black Widow-film

Taika Waititi som regisserat bioaktuella "Thor: Ragnarök" vill göra en Black Widow-komedi åt Marvel. Vad det nu innebär är lite oklart.
Nya "Thor: Ragnarök" är Marvels senaste tillskott i MCU och regissören Taika Waititi valde att ta in en hel del komiska inslag i filmen. En ganska stor skillnad för de två tidigare Thor-filmerna. Nu vill han ta sig an en Black Widow-film på samma sätt, med användning av sina komiska drag.
 
Marvel Studios funderade under en längre tid på om de skulle ge hjältinnan en egen solo-film. Men bestämde sig därefter att det inte var rätt tillfälle.
 
I en intervju med io9 avslöjade att Waititi att han skulle vara intresserad av att göra en Black Widow-film för Marvel. Waititi berättar:
 
- I ärlighetens namn tror jag att jag förmodligen skulle kunna tillföra någonting unikt till vilken annan franchise. Det skulle gärna få bli Black Widow.
 
Han fortsätter:
 
- Jag föredrar den oväntade karaktären. Jag tror att det finns ett komiskt och bra sätt med alla karaktärerna i MCU. Man måste bara hitta det. Hitta vad som redan finns i förlagan och göra det till en mer underhållande form för publiken.
 
Så inget konkret än men med tanke på hur väl bemött Waititis "Thor: Ragnarök" blir just nu så kanske det inte är helt omöjligt. Detta kanske får Marvel Studios att tänka om angående "Black Widow".
 
Vad tycker ni, skulle ni vilja se "Black Widow" i en egen film? Kommentera nedan.
| 27 oktober 2017 19:00 |