Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 maj 2020 | 09:45

Reese Witherspoon i två nya romantiska komedier

Kärleken flyttar in hos Netflix med filmerna "Your Place or Mine" och en adaption av "The Cactus".
Reese Witherspoon, en gång i tiden synonym med titlar som "Sweet Home Alabama" och "Just Like Heaven", planerar att återvända till romkom-genren. Skådespelerskan har skrivit på för två nya komedier producerade av Netflix och hennes egna bolag Hello Sunshine.

Den ena filmen är "Your Place or Mine", om två bästa vänner som förändrar varandras liv. Aline Brosh McKenna ("Djävulen bär Prada") skrev manus och kommer att debutera som regissör.

Den andra är en adaption av Sarah Haywoods nya roman "The Cactus", där Witherspoon får spela en 45-årig kvinna som får tänka om sitt liv när hon plötsligt blir gravid.
 
 
- Vi har letat efter rätt filmprojekt att jobba med Netflix på, och det ska bli spännande att göra just de här två romantiska komedierna. Båda historierna får med allt vi älskar med traditionella romkoms om starka, smarta och bestämda kvinnor, säger stjärnan till Deadline.

Reese Witherspoon har på senare tid satsat på tv-roller som "Big Little Lies", "The Morning Show" och den kommande "Little Fires Everywhere".
| 13 maj 2020 09:45 |