Film

Skribent

Andreas Samuelson

6 augusti 2023 | 14:00

Rebel Wilson skadad i stuntolycka under inspelningen av komedin ”Bride Hard”

Den australiensiska filmstjärnan delade hur hon fick sy flera stygn efter en olycka under filminspelningen av "Bride Hard" på sin Instagram.
Wilson har filmat kommande komedin ”Bride Hard” i Savannah, Georgia men inspelningen fick en abrupt, mindre rolig avslutning. På Instagram stories delade skådespelaren med sig av en bild som visade hur hon hamnade på sjukhus efter en olycka, skriver Deadline.
 
- INTE hur jag ville avsluta denna film. 3 stygn och på sjukhus igår kväll efter en stuntolycka klockan fyra, skriver hon.
 
Trots strejken har filmen kunnat spelas in då det är en indie-produktion och därmed ingår i ett så kallat Interim Agreement som SAG-AFTRA ger tillstånd för. Kontraktet har givit en rad indie-filmer möjligheten att fortsätta filma och därmed har skådespelare som Anne Hathaway, Dakota Fanning och Glenn Close kunnat fortsätta jobba med olika filmprojekt.
 
”Bride Hard” är en actionkomedi av Simon West  som vi sett regissera ”Con Air” och ”The Expendables 2” tidigare. Filmen handlar om en hemlig agent (Wilson) som får i uppdrag att vara brudtärna åt sin barndomsväninna när hela brölloppet tas som gisslan av ett grupp legoknektar. Det de inte vet är att hederstärnan i själva verket är en hemlig agent som inte tänker tillåta nonsens som detta förstöra bästa vännens bröllop.
| 6 augusti 2023 14:00 |