Film

Skribent

Alexander Dunerfors

7 augusti 2015 | 08:00

Rebecca Ferguson provfilmar för "Gambit"

En av tre kandidater för den kvinnliga huvudrollen.
Hennes roll i ”Mission: Impossible - Rogue Nation” är bara startskottet inför någonting större. Hollywood har äntligen fått upp ögonen får begåvade svenska skådespelerskan Rebecca Ferguson, som nu är ett av namnen på en ytterst kort lista med kandidater för ”Gambit”.

Rollen som det handlar om är Bella Donna Boudreaux, som i Marvel Comics serier både är Gambits rival och kärleksintresse. Bella får så småningom egna superkrafter. Vi får se hur mycket av hennes story som får plats i filmen.- Jag tror att Alicia Vikander och Noomi Rapace har gjort väldigt mycket för mig. Folk tittar på skandinaviska skådespelare just nu, sa Ferguson häromveckan till MovieZine.

Andra som kan spela Bella är Lea Seydoux (”Spectre”) och Abbey Lee (”Mad Max: Fury Road”). Provfilmningar drar igång nästa vecka enligt Deadline.

Channing Tatum blev nyligen officiell klar för att spela huvudrollen som Remy LeBeau, en karaktär som vi först mötte i ”X-Men Origins: Wolverine”. Rupert Wyatt regisserar ”Gambit” som börjar spelas in i höst för premiär i oktober 2016.
| 7 augusti 2015 08:00 |