Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 maj 2023 | 08:05

Rebecca Ferguson är redo för sin egna actionthriller

Spelar huvudrollen i hämndfilmen ”Best Served Cold” med ”Terminator”-regissören Tim Miller bakom spakarna.
Rebecca Ferguson har visst fått smak för actiongenren efter ”Mission: Impossible”-filmerna och ”Dune”. Och den här gången tänker hon stå i centrum.
 
Deadline skriver att Ferguson ska spela huvudrollen i ”Best Served Cold”, som är en hämndhistoria baserad på en fantasyroman av Joe Abercrombie. Rollfiguren är Monza Murcatto, en legendarisk legosoldat som blir förrådd och ger sig ut för att hämnas.
 
För regin står Tim Miller, känd för biosuccén ”Deadpool” och floppen ”Terminator: Dark Fate”.
 
 
Den svenska skådespelerskan är i år aktuell med flera nya projekt. I sommar återser vi hennes Ilsa Faust i filmen ”Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One” och i höst väntar uppföljaren ”Dune: Part Two”. Just nu kan hon ses i den dystopiska tv-serien ”Silo” på Apple TV+.
 
I en intervju med MovieZine nyligen pratade Ferguson om just fysiskt krävande roller:

– Du vet, jag hade aldrig gjort några stunts innan "Mission Impossible”. Men jag hade inte heller skådespelat något innan jag gjorde mitt första skådespelarjobb. Jag är tacksam! Men jag har också fortsatt utvecklas på egen hand. Jag fortsätter att träna och jag fortsätter att lära mig nya saker och jag blir bättre. Jag provar nya tekniker som jag tar med mig till mina framtida jobb.
| 31 maj 2023 08:05 |