Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

1 december 2015 | 21:00

Rambo kan göra grandios återkomst med sin son

TV-serie baserad på klassiska actionhjälten under utveckling.
Deadline rapporterar att Fox har fixat en deal som gör att vi snart kan få återse Rambo igen. Den här gången rör det sig om en TV-serie som ska handla om den numera åldrade Rambo och hans relation med sin son J.R, som är en ex-Navy S.E.A.L-soldat.

Original-Rambo själv, Sylvester Stallone, ska producera serien men det är oklart om han även kommer att spela huvudrollen. Gör han inte det känns ju dock hela projektet lite... dödfött, inte sant? Serien ska hur som helst heta "Rambo: New Blood" och manus till pilotavsnittet har skrivits av en herre vid namn Jeb Stuart, som tidigare jobbat på "Die Hard" och "The Fugitive". Tidigare var en femte långfilm planerad istället för en TV-serie, men den verkar ha lagts på is för tillfället.

Senast vi träffade på Rambo var i 2008 års "Rambo", som är den fjärde filmen i actionserien som sträcker sig ända bak till början av 80-talet. Förhoppningsvis slipper vi träbocken Jai Courtney som Rambos son. Ingenting pekar på att han ens är påtänkt, men man kan aldrig vara nog orolig...Vill du se en "Rambo"-TV-serie?
| 1 december 2015 21:00 |