Serie

Skribent

Alexander Kardelo

22 juli 2020 | 11:30

Quibi släpper lös "The Fugitive" i sommar

Boyd Holbrook är jagad av Kiefer Sutherland i en ny adrenalinfylld satsning i miniformat.
I thrillern "Jagad" från 1993 blev Harrison Ford oskyldigt anklagad för mord och, just det, jagad, av en envis Tommy Lee Jones. Den var i sin tur baserad på en 60-talsserie.

Nu är det dags för en remake, som av allt att döma bär få likheter med föregångarna utom titeln - och grundidén med en ihärdig jakt på en oskyldig man. I huvudrollerna ser vi Boyd Holbrook ("Logan") som flyr för att rentvå sitt namn, och Kiefer Sutherland ("24") som snuten som inte tänker ge upp.

"The Fugitive" släpps på Quibi den 3 augusti och består av totalt 14 korta avsnitt, som levereras ett om dagen.
 
 
Streamingtjänsten Quibi lanserades i våras med förhoppningen om att fånga tittare "i farten", med korta avsnitt på max 10 minuter att klämma på tunnelbanan eller bussen. Den påkostade satsningen är dock ingen knallsuccé. Av 910.000 nyfikna "early adopters" som valde att testa Quibi gratis i tre månader precis i början är bara 72.000 kvar som betalande prenumeranter, skrev The Verge häromveckan. 
 
Appen Quibi finns tillgänglig på svenska där du hittar appar, och finns att testa gratis i två veckor. Bland deras nyaste serier finns också actionkomedin "Die Hart" med Kevin Hart och John Travolta.
| 22 juli 2020 11:30 |