Film

Skribent

Alexander Svensson

17 april 2024 | 17:15

Quentin Tarantino spelar in sin sista film i höst

Men vem får huvudrollen i "The Movie Critic"?
Uppdatering 18 april: Quentin Tarantino verkar ha övergett sina planer för "The Movie Critic" helt. Hans nästa film lär bli något helt annat. Läs originalnyheten nedan:
 
Quentin Tarantino gör sig redo för sin sista film. Det rör sig om “The Movie Critic”, som ska följa en filmkritiker som recenserar film i ett porrmagasin. Berättelsen är baserad på en verklig kritiker som Tarantino följde som ung, som ska ha varit väldigt cynisk och väldigt rolig. Filmen blir Tarantinos tionde, och därmed även hans sista, om han följer sin omskrivna plan att gå i pension efter sin tionde film.
 
Enligt Production Weekly så kommer “The Movie Critic” att dra igång inspelningen i höst. Vem som får äran att spela huvudrollen är oklart, men Tarantino har tidigare sagt till Deadline att det blir en skådespelare som inte har haft huvudroller i hans filmer innan, då filmkritikern är yngre än usual suspects som Leonardo DiCaprio, Brad Pitt eller Samuel L. Jackson:
 
- Jag har inte bestämt ännu, men det kommer bli någon som är runt 35 år. Det blir definitivt en ny huvudrollsinnehavare för mig.
 
Rykten har nämnt Paul Walter Hauser, men huruvida han fortfarande är aktuell är oklart. Andra som nämnts i samband med filmen är Brad Pitt och Tom Cruise, men förmodligen då inte som just filmkritikern, såvida Tarantino inte ändrat sig.
 
Är du taggad på Tarantinos sista film? Vem skulle du vilja se i huvudrollen?
| 17 april 2024 17:15 |