rykte

Skribent

Alexander Kardelo

8 september 2023 | 18:25

Har Quentin Tarantino just hittat huvudrollen till sin nästa film, "The Movie Critic"?

Enligt ett nytt rykte har erbjudandet gått ut till Paul Walter Hauser, känd från "Richard Jewell".
Quentin Tarantino kan ha hittat rätt skådis för att axla huvudrollen i hans nästa film. Och det blir ingen av regissörens tidigare favoriter som Leonardo DiCaprio, Brad Pitt eller ens Uma Thurman. Han har tidigare uttryckt att han har ska hitta en ny skådis i 35-årsåldern, och verkar ha gjort just det.
 
Enligt ett nytt rykte har rollerbjudandet gått ut till Paul Walter Hauser innan skådespelarstrejken bröt ut. Hauser (36 år) har under senare år synts i prestigefyllda projekt som "BlackKklansman" och "I' Tonya". Han fick tummen upp av kritikerna för sin huvudroll i "Richard Jewell", och spelade nyss en stor roll i Apple-serien "Black Bird".
 
Skön slackerstil i "Richard Jewell".
 
Allt som allt, en stjärna på väg upp i karriären och en huvudroll hos Tarantino kommer bara göra honom ännu mer känd. Rapporten har vi fått från Hollywood-insidern Daniel Richtman.
 
Men räkna inte med att Quentin Tarantino eller Hauser kan bekräfta något så länge strejken pågår.
 
Härlig mustasch i "Black Bird".
 
Vad vi vet om "The Movie Critic" är att Quentin Tarantino vill berätta om en kontroversiell filmskribent i en sjaskig porrblaska under 1970-talet. Det här blir också hans 10:e och sista långfilm.
| 8 september 2023 18:25 |