Film

Skribent

Hannes Kinnunen

3 mars 2012 | 21:30

Produktionsvideo 6 för "The Hobbit"

I veckans rapporter får vi se en ny produktionsvideo signerad Peter Jackson och så pratar Benedict Cumberbatch om karaktären Smaug.

Ny produktionsvideo för "The Hobbit"

Peter Jackson är tillbaka med ännu en maffig videoblogg från produktionen av "The Hobbit". I denna del får vi följa med ut på inspelningen, se Andy Serkis regissera Second Unit-teamet och en hel del av helikopterflygandet.

Benedict Cumberbatch pratar Smaug och motion capture

"War Horse" aktuella Benedict Cumberbatch har pratat en del angående "The Hobbit" med MTV. Cumberbatch har varit klar att spela rollen som Smaug och Necromancer via motion capture ett tag nu och detta är vad han har att säga om sina olika roller i den kommande filmen.

- Jag har varit helt isolerad med Peter Jackson och hans otroliga team. Det har varit väldigt coolt med all teknologi för dessa två karaktärer, draken Smaug och en annan karaktär som vi ska hålla hemlig (som vi vet är Necromancer, vars senare går under namnet Sauron) Jag har spenderat en hel del med att spela in rösterna och rörelserna till dessa karaktärer. Det var väldigt roligt, det var nästan lite som att spela ett spel. Det kommer att bli en otrolig film!, säger Cumberbatch

"The Hobbit" delas upp i två filmer och regisseras av Peter Jackson och får biopremiär december 2012 samt 2013.

Kolla in vår specialsajt för the "The Hobbit" där du hittar allt om filmerna!

| 3 mars 2012 21:30 |