Serie

Skribent

MovieZine

3 april 2024 | 21:45

Tack, Prime Video! Så här får du gratis streaming - under hela april

Mumsa på tusentals filmer och serier. Betala inte en spänn.
MovieZine tipsar om erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Amazon Prime Video blir allt populärare i Sverige. Många har redan upptäckt en ny favorittjänst vid sidan av jättar som Netflix, HBO Max eller Disney+. Det breda utbudet och det billiga priset är en vinnande kombination för tittarna.
 
Ett abonnemang på Prime Video kostar enbart 59 kr per månad eller 549 kr för ett helår. Det gör streamingtjänsten till en av de absolut mest prisvärda på den svenska marknaden.
 
Och som grädden på moset har de ett svårslaget prova-på-erbjudande. Du som är ny kund bjuds på en kostnadsfri provperiod på 30 dagar. Ta chansen att streama gratis i en hel månad! Du får fri tillgång till tusentals storfilmer och mängder av omtalade tv-serier i Prime Videos svenska utbud och kan såklart avsluta provperioden när du vill.
 
 
 

Vad är sevärt på Amazon Prime Video 2024?


• Actionpackade tv-serien "Reacher" fortsätter vara en stor tittarsuccé just nu. Den andra säsongen bjuder på ösig action med en karismatisk Alan Ritchson i centrum.
 
• Föredrar du humor och skratt så finns det gott av den varan i komedin "Ricky Stanicky" med Zac Efron och John Cena. Peter Farrelly står för regin.
 
• Svensk humor och reality tar allt större plats på Prime Video. I dagarna släpps den andra säsongen av "Bingo & Julia", där tittarna får hänga med i kändisparets glamorösa vardag och på deras väg mot bröllop.
 
• Bland nyheterna på Prime Video i april hittas den hajpade tv-spelsadaptionen "Fallout" och svenska thrillerserien "Jana - Märkta för livet".
 
• Populärast just nu? Actionrökaren "Road House" med en benhård Jake Gyllenhaal i huvudrollen.
 
 

Topp 10-listan - vad svenskarna streamar just nu:

 
1. Road House (2024)
2. Invincible
3. Reacher
4. Ricky Stanicky
5. Kandahar
6. The Grand Tour: Sand Job
7. The Boys in the Boat
8. Sagan om ringen: Maktens ringar
9. Freelance
10. Road House (1989)
 
| 3 april 2024 21:45 |