Serie

Skribent

MovieZine

26 mars 2024 | 09:45

"Fallout" bland höjdpunkterna på Prime Video i april - här är alla premiärer

Nu kommer även nya nordiska tv-serier med Alba August och Madeleine Martin. Spana in april månads nya filmer och serier på Amazon Prime Video.
MovieZine tipsar om innehåll och erbjudanden från våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
April bjuder på en hel del spännande premiärer på Prime Video. Först ut har vi den romantiska komedin "How to Date Billy Walsh" den 5 april. Samma dag gör Sveriges mest fartfyllda par comeback i TV-rutan i "Bingo & Julia" säsong två.
 
Den 11 april får vi ta del av "Fallout", den efterlängtade serien som är baserad på en av tidernas största tv-spelsserier.
 
Sist men inte minst har hela tre nordiska serier premiär på Prime Video den 19 april. Tittare får då ta del av "Jana – Märkta för livet" baserad på Emelie Schepps bästsäljande bokserie; se Alba August i danska "Bullshit"; samt den andra säsongen av kriminalserien "Furia" som flyttar över från Viaplay till Prime Video.
 
Du vet väl att du kan testa Prime Video gratis i 30 dagar?
 
Läs mer om månadens höjdpunkter nedan.
 
 
 

Bingo & Julia (säsong 2) - 5 april

 
Svensk realityserie. Bingo och Julias fartfyllda liv fortsätter i en andra säsong. Det förlovade paret ser fram emot att gifta sig men är oense om hur, när och var. De bråkar mer än tidigare och börjar gå i parterapi för att förstå varandra. Som om ett bröllop inte vore nog fyller Bingo och Julia kalendern med fester, dejter och resor till Julias hemstad Lerum. Allt samtidigt som de måste hantera vardagen med bådas familjer ständigt närvarande.
 
 
 

How to Date Billy Walsh (film) - 5 april

 
Romantisk komedi för young adult-publiken. Tonåringarna Amelia (Charithra Chandran) och Archie (Sebastian Croft) har varit bästa vänner sedan barnsben. Archie har alltid funnits där för att kämpa Amelias strider och skratta åt hennes skämt, men har samtidigt hållit sin livslånga kärlek till henne hemlig. Just när han tar sig modet för att erkänna sina känslor, faller Amelia handlöst för den nya amerikanska utbytesstudenten, Billy Walsh (Tanner Buchanan). Hjärtekrossade Archie tar till stora medel för att hålla Amelia och Billy borta från varandra.
 
 
 

Fallout (serie) - 11 april

 
"Fallout" är baserad på en av tidernas största tv-spelsserier om en värld där nästan ingenting finns kvar. Ella Purnell spelar Lucy, en optimistisk Vault Dweller. Hennes lugna personlighet sätts på prov när hon tvingas upp till ytan för att rädda sin far. Aaron Moten spelar Maximus, en ung soldat som stiger i graderna till väpnare i den militaristiska falangen Brotherhood of Steel. Han är hängiven till brödraskapets uppdrag om att skapa lag och ordning i Wasteland - och kommer att göra allt för att uppnå deras mål. Alla 8 avsnitt släpps på premiärdagen.
 
 
 

Jana – Märkta för livet (svensk serie) - 19 april

 
Dramaserie regisserad av Felix Herngren och Henrik Björn. "Jana - Märkta för Livet" är baserad på den första boken i kriminalförfattaren Emelie Schepps bästsäljande bokserie om Jana Berzelius. När en högt uppsatt chef för Migrationsverket hittas mördad i sitt vardagsrum är listan över misstänkta lång. Men snart inser Jana (Madeleine Martin) att mordet har med hennes egen bakgrund att göra. Som assisterande åklagare kliver Jana in för att delta i utredningen.
 
 
 

Bullshit (dansk serie) - 19 april

 
"Bullshit" är inspirerad av verkliga händelser och berättar om en rebellisk kärlekshistoria som utspelar sig mitt i Köpenhamns MC-krig på 80-talet. Pia (Alba August) är bara sexton år när hon tar modet till sig och lämnar sin familj, med enbart 100 kronor i fickan och en längtan att tillhöra något större. Henning (Marco Ilsø), arton år gammal, har också sagt farväl till det konventionella samhället under slutet av 70-talet. Han drömmer om brödraskap, frihet och doften av nylagd asfalt under motorcykelns hjul. Genom att slå sig in i mc-gänget Bullshit blir han till slut dess president, tillsammans med Pia vid sin sida.
 
 
 

Furia (säsong 2) - 19 april

 
I den andra säsongen av norska "Furia" får tittare följa Ellen (Marie Wilmann) och Asgeir (Pål Sverre Hagen) i jakten på en av Europas mest jagade finansiärer av högerextremism och politiska påverkansoperationer. Moldaviern Ziminov är den dödliga anledningen till att Asgeir och hans dotter tvingas gömma sig långt upp i nordligaste Norge. De dras in i en virvelvind av våld, politik och AI-drivna påverkansoperationer menade att splittra Europa och NATO innan Norges NATO-chef avgår. Deras värsta mardröm uppenbaras när deras verkliga identiteter och mörkaste hemligheter avslöjas. 
 
 

Fler premiärer på Prime Video i april

 
• Puppy Love - 1 april
• All Fun and Games - 1 april
• Musica - 4 april
• Bad Comments - 8 april
• Them (säsong 2) - 25 april
• Crossroads - 26 april
 
| 26 mars 2024 09:45 |