Serie

Skribent

Alexander Kardelo

25 februari 2019 | 12:00

"Pretty Little Liars: The Perfectionists" får premiär i mars

Två av favoriterna från "Pretty Little Liars" flyttar till Beacon Heights i nya serien "The Perfectionists".
Hör du till dem som slukade tv-serien "Pretty Little Liars"? Håll i dig - snart kommer spinoffen "The Perfectionists" till Sverige.

Den nya tv-serien bygger även den på en bokserie av Sara Shepard, som skrev förlagan till "Pretty Little Liars". Och återigen handlar det om intriger, vackra människor och ond bråd död.

Seriens officiella synopsis från HBO Nordic berättar för oss att "Beacon Hights verkar vara en perfekt plats, från sitt välrenommerade college till överpresterande invånare. Men ingenting är vad det ser ut att vara. Perfektionshysterin leder till stadens första mord. Bakom varje perfekt person döljer sig en hemlighet, en lögn och behovet av ett alibi."

"Pretty Little Liars" gick i sju säsonger, och lämnade en hel generation av unga fans förkrossade när serien sände sitt sista avsnitt sommaren 2017. Men två av favoriterna har nu gått över till "Pretty Little Liars: The Perfectionists". I huvudrollerna ser vi Sasha Pieterse och Janel Parrish, som upprepar sina roller som Allison och Mona. Se den senaste trailern, som ställer frågan: "Är det okej att mörda en mördare?"
 
 
Den första säsongen av "The Perfectionists" består av 10 timslånga avsnitt, och får premiär den 21 mars på HBO Nordic.
| 25 februari 2019 12:00 |