Film

Skribent

Thomas Linnaeus

25 juni 2023 | 15:00

Prequeln till rysaren “Rosemary's Baby” hyllas - “Intensiv, smart och djävulskt rolig"

Klassikern från 1968 får prequeln “Apartment 7A” med en djävulskt rolig Dianne Wiest i rollistan
Paramount jobbar in i det sista med “Apartment 7A”, en skräckis som varit ganska anonym under sin produktion. Till en början visste man inte riktigt vad det var för film, men Bloody Disgusting skrev förra året om att det kunde vara en prequel till “Rosemary’s Baby”.
 
Och om man ska tro World of Reel, så har en testvisning av filmen skett och det är mycket riktigt en prequel till Roman Polanskis film från 1968. Skräckisen sägs vara “intensiv och smart” och i rollistan ser vi bland andra Julia Garner (“Ozark”) som sägs vara “helt engagerad” i filmen och Dianne Wiest (“Edward Scissorhands”) vars rolltolkning kallas för “djävulskt roligt”.
 
I “Rosemary’s Baby” får vi se Mia Farrow i titelrollen. Här flyttar hon och hennes man in i en drömvåning i New York. Till ytan verkar allt perfekt, men grannarna verkar vara satanister och Rosemarys liv blir snabbt mardrömslikt…
 
Natalie Erika James (“Relic”) sitter på registolen för "Apartment 7A” och “The Office”-skådisen John Krasinski producerar. Premiärdatum för filmen är ännu inte satt.
 
Är ni sugna på att se förhistorien till "Rosemarys Baby"?
| 25 juni 2023 15:00 |