Serie

Skribent

MovieZine

21 augusti 2023 | 10:30

"Dungeons & Dragons" bland premiärerna på SkyShowtime i september

Nu kommer Rian Johnsons deckarserie ”Poker Face” äntligen till Sverige. Det blir även premiär för nordiska noir-satsningen ”Kodnamn: Annika”.
Snart är det dags för en efterlängtad amerikansk serie att få premiär. ”Poker Face” är en crime-komedi där Natasha Lyonne ger sig ut på roadtrip genom USA, och möter på en rad märkliga brott som måste lösas. Bakom serien står Rian Johnson, känd för Star Wars-filmen ”The Last Jedi” samt ”Knives Out”.
 
”Poker Face” släpptes i USA redan i januari, och vi vet att många har väntat på att få se den i Sverige. I september kommer den på SkyShowtime.
 
Natasha Lyonne i "Poker Face".
 
Bland månadens andra streamingnyheter finns skräcksuccén ”M3GAN” samt äventyrsfilmen ”Dungeons & Dragons”, två av årets mest underhållande biofilmer.
 
”Fashion House” är titeln på en överdådig antologiserie med långfilmsdokumentärer som kikar in bakom kulisserna hos några av världens mest kända modehus – Gucci, Burberry och Versace – för att avslöja deras fantastiska berättelser.
 
Den 4 september sänds sista avsnittet av westernserien ”Django”, där svenska Noomi Rapace har en av huvudrollerna.
 
Och någon gång senare under månaden kommer "Kodnamn: Annika", som är en svensk-finsk kriminalserie och den första nordiska originalproduktionen från SkyShowtime.

4 september
The Winner (seriestart)
Django (finalavsnitt)
 
12 september
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves
 
13 september
M3GAN
 
20 september
Fashion House (seriestart)
 
29 september
Eight for Silver
 
I september
Poker Face (seriestart)
Kodnamn: Annika (seriestart)
| 21 augusti 2023 10:30 |