Serie

Skribent

MovieZine

31 oktober 2023 | 16:55

Ny Will Ferrell-komedi bland höjdpunkterna på Disney+ i november 2023

Baz Luhrmanns "Faraway Downs" och mysteriet "A Murder at the End of the World" finns med bland månadens premiärer.
När de kalla nätterna drar in i november har Disney+ flera splitternya släpp. Från thrillern "Culprits" och gåtan "A Murder at the End of the World", till Keanu Reeves fyrdelade dokumentärserie om Formula 1.
 
Tittarna kan också njuta av den underhållande nya komedin "Quiz Lady", med Sandra Oh, Awkwafina och Will Ferrell i rollerna. Den hyllade serien "Reservation Dogs" återvänder även för säsong tre den här månaden.
 
Den 1:a november introducerar Disney+ sitt nya abonnemang med reklam, tillsammans med två reklamfria alternativ. Kunder kommer att kunna välja mellan:
 
• Standard med reklam för 59 kronor i månaden
• Standard för 89 kronor i månaden eller 890 kronor årligen
• Premium för 119 kronor i månaden eller 1 190 kronor årligen
 
 

Quiz Lady (premiär 3 november)

 
En begåvad men tillbakadragen ung kvinna, som är besatt av gameshows på tv, återförenas med sitt vrak till syster när de tvingas skaffa pengar för att täcka sin mammas spelskulder. Tillsammans ger de sig ut på en äventyrlig resa genom landet i ett desperat försök att tjäna tillräckligt med pengar – genom att förvandla den tveksamma hjältinnan till en riktig mästare inom gameshows. 
 
 

A Murder at the End of The World (premiär 14 november)

 
FX-serien "A Murder at the End of the World" är ett mysterium med en ny sorts detektiv i spetsen – en tekniksmart hacker som tillhör generation Z, vid namn Darby Hart (Emma Corrin). Darby och åtta andra gäster blir inbjudna av en tillbakadragen miljardär (Clive Owen) för att delta i en retreat på en avlägsen och hisnande plats. När en av de andra gästerna hittas död måste Darby använda alla sina färdigheter för att bevisa att ett mord har skett, orsakat av konkurrerande intressen, innan mördaren tar ännu ett liv.
 
 

Brawn: The Impossible Formula 1 Story (premiär 15 november)

 
Keanu Reeves berättar en av Formel 1-historiens mest fantastiska sagor. Genom insikter från Ross Brawn och racingikoner som Jenson Button och Rubens Barrichello, avslöjas allt i denna gripande serie på fyra delar. Från bildandet av Brawn GP, följer vi dem genom strategiska manövrar och ekonomiska utmaningar under en extremt prövande tid i sportens historia.
 
 

Faraway Downs (premiär 26 november)

 
Gillade du filmen "Australia" med Hugh Jackman och Nicole Kidman? Då kan du nu se fram emot "Faraway Downs" - en unik serie i sex delar som består av klipp tagna under filmen från 2008, tillsammans med en förlängd serieversion av historien med ett nytt slut och uppdaterad musik. Perfekt för de riktiga Baz Luhrmann-entusiasterna!
 
1 november
Eureka! (säsong 1)
Solar Opposites (säsong 4)
 
3 november
Quiz Lady (originalfilm)
 
8 november
Culprits (alla avsnitt)
Nu är det jul igen (säsong 2)
Star Wars: Unga Jedi på äventyr (nya avsnitt)
The Simpsons (säsong 34, två första avsnitten)
 
14 november
A Murder at the End of the World (2 första avsnitten)
 
15 november
Brawn: The Impossible Formula 1 Story (alla avsnitt)
Deutsches Haus (alla avsnitt)
 
16 november
Drive With Swizz Beatz (säsong 1)
 
17 november
Dashing Through the Snow (originalfilm)
 
26 november
Faraway Downs (premiär)
 
29 november
American Horror Stories (säsong 3, avsnitt 1-4)
Reservation Dogs (säsong 3)
Superkattungar (nya avsnitt)
The Wonder Years (säsong 2)
| 31 oktober 2023 16:55 |