Film

Skribent

MovieZine

13 april 2015 | 16:30

Premiärdatum och trailer för MTV-serien baserad på "Scream"

Under MTV Awards igår visades den första trailern upp för serieversionen av de klassiska slasher-filmerna, och även premiärdatum utannonserades.
Det har länge varit känt att MTV planerar att sjösätta en serie som ska utspela sig i Wes Cravens och Kevin Williamsons "Scream"-universum. Under gårdagens MTV Awards fick vi äntligen veta när serien har premiär samt se den första trailern. 

Bella Thorne, som spelar karaktären "Nina Patterson" i serien, klev upp på scenen i Nokia Center och avslöjade att första avsnittet debuterar på MTV den 30:e juni, och visade samtidigt upp trailern vi länkat till nedan.

Wes Craven har inte regisserat första avsnittet, det gjorde istället "Faking it"-regissören Jamie Travis, men Craven är inblandad som exekutiv producent.

Uppmärksamma tittare har noterat vad som kan vara nya "Ghostface", eller seriens motsvarighet iallafall, en obehaglig figur som tittar förbi under någon halvsekund i klippet. Det har dock tidigare rapporterats att karaktären (karaktärerna?) inte kommer att vara med i serien från början.

Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
Ghostface, är det du?


Är du sugen på mer "Scream"?
| 13 april 2015 16:30 |