Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

11 juli 2017 | 16:00

Postern till "Stranger Things" nästa säsong sätter premiärdatum

Säsong 2 av "Stranger Things" släpps den 27 oktober på Netflix. Den nya postern och klippet vittnar om ett fasansfullt stort monster i staden Hawkins!
Netflix har precis släppt postern inför säsong 2 av "Stranger Things", som också avslöjar ett exakt premiärdatum: den 27 oktober. Om ni tyckte att den första delen var läskig, så ser monstret i del två ut att kunna skrämma oss på en helt ny nivå. 
 
 
Tillsammans med postern släppte Netflix följande tidslinje:
 
1953 - MK Ultra kommer till Hawkins
1979 - Polischef Jim Hopper kommer tillbaka till Hawkins
1983, 6 november - Försvinnandet av Will Byers
1983, 8 november - Försvinnandet av Barbara Holland
2016, 15 juli - Del 1
2017, 27 oktober - Del 2
 
Del 1 avser den första säsongen av "Stranger Things" och del 2 den andra säsongen. Det mest intressanta här är däremot helt klart faktumet att Polischef Jim Hopper (David Harbour) nämns specifikt - då han vid intervjuer tidigare antytt att hans karaktär kanske inte är så snäll som han verkat vara. Vad är egentligen hans hemlighet?
 
Netflix delade också med sig av premissen för den nya säsongen:
 
"Det är 1984 och medborgarna i Hawkins, Indiana, flyr fortfarande från fasansfulla Demogorgon och hemligheterna bakom Hawkins labb. Will Byers har äntligen räddats från upp-och-ner vända världen, men något stort och okontrollerat hotar fortfarande de överlevande."
 
Om inte de orden skapar en kuslig stämning, kanske det nya teaser-klippet gör det:
 
 
Ja, vad ska man säga - det ser ut att kunna bli en grym fortsättning på "Stranger Things". Den 27 oktober är det dags, ett datum som känns fruktansvärt långt bort. Den första säsongen finns på Netflix.
 
Vad tycker du om postern för säsong 2 av "Stranger Things"?
| 11 juli 2017 16:00 |