Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

29 juli 2021 | 20:05

Postapokalyptiska "Sweet Tooth" är klar för en andra säsong

Den andra säsongen kommer att bestå av totalt åtta nya avsnitt om hybridpojken Gus, i en närstående men postapokalyptisk framtid.
Via ett klipp på "Sweet Tooths" officiella twitterkonto, har Netflix äntligen bekräftat att man har lagt en beställning på en ytterligare säsong av den omtyckta tv-serien.
 
Berättelsen är baserad på Jeff Lemires seriealbum med samma namn, som givits ut av DC Comics. Handlingen i "Sweet Tooth" kretsar kring den lille hybridpojken Gus, hälften människa och hälften hjort, som försöker navigera genom en postapokalyptisk framtid där ett hemskt virus har utrotat nästan hela vår planets befolkning. 
 
- Det har varit en lika spännande som hjärtvärmande att få ta in hur människor över hela världen har fallit för vår hybrid-pojke. Vi kunde verkligen inte vara mer glada över att få fortsätta vårt samarbete med Netflix - och få fortsätta följa Gus och hans vänner på deras otroliga resa, kommenterar seriens showrunner Jim Mickle nyheten.
 
 
Den första säsongen av "Sweet Tooth" har hyllats av både kritiker och tittare, där handlingen gjort att serien kan uppskattas av både äldre och yngre tittare. Till skillnad från Lemires originalberättelse, som är avsevärt blodigare och troligtvis inte hade passat lika väl för en yngre publik.
 
Den andra säsongen kommer att bestå av totalt åtta nya avsnitt, men det är i nuläget oklart mer exakt när vi kommer att få ta del av fortsättningen.
 

Läs också: De 10 bästa nya tv-serierna från 2021 hittills

 
Har du hunnit ge den första säsongen av "Sweet Tooth" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 29 juli 2021 20:05 |