Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 september 2018 | 07:30

Porrdramat "The Deuce" får en tredje och sista säsong hos HBO

Den sista säsongen kommer att bestå av totalt 8 avsnitt och utspela sig 1985.
David Simon har skapat serier för HBO i snart 20 års tid. Med "The Wire", "Generation Kill", "Treme", "Show Me a Hero" och nu slutligen "The Deuce", är det en oerhört imponerande skara av högkvalitativa tv-säsonger som har kommit ur deras samarbete.
 
Det kommer därför inte som någon större överraskning att Simon nu kan bekräfta att "The Deuce" får en sista säsong, med tanke på att han från början har sagt att han velat göra just tre säsonger. Den första utspelade sig 1971 och handlade om prostitutionen, och allt omkring den, i New York. Den andra säsongen, som fortfarande rullar på tv, utspelar sig 1977 under porrens glansdagar.
 
Den tredje (och sista) säsongen kommer att hoppa fram till 1985, men det är ännu oklart vilket specifikt fokus säsongen kommer att få. Gissningsvis lär en del av det att ligga på krisen inom porrbranschen, när VHS-kamerorna gjorde det möjligt för alla som ville att börja producera porr.
 
 
Simon har utöver den sista säsongen av "The Deuce" dessutom redan börjat arbeta på sin nästa HBO-serie, som kommer att handla om det spanska inbördeskriget.
 
Har du givit den andra säsongen av "The Deuce" en chans ännu? Kommentera gärna nedan!
| 21 september 2018 07:30 |