Serie

Skribent

MovieZine

29 augusti 2023 | 13:30

Nio månader senare - nu kommer Rian Johnsons hyllade serie till Sverige

Natasha Lyonne löser mysterier i "Poker Face" - premiär på SkyShowtime den 15 september.
Väntan har varit lång för de som velat se Rian Johnsons nya projekt efter "The Last Jedi" och "Knives Out"-filmerna. TV-serien "Poker Face" började sändas på en amerikansk streamingtjänst redan i början av året. Då möttes den av strålande recensioner. I höst kommer den äntligen till Sverige, med premiär på SkyShowtime.
 
Idag avslöjar SkyShowtime att de första två avsnitten av "Poker Face" kommer att kunna streamas från den 15 september. Därefter släpps nya avsnitt varje fredag.
 
Serien beskrivs som en en veckans mordgåta i 10 avsnitt där vi följer Natasha Lyonne i huvudrollen som Charlie Cale, som har en unik förmåga att upptäcka när någon ljuger. Hon ger sig ut på vägarna i sin Plymouth Barracuda och överallt där hon stannar till möter hon nya karaktärer och märkliga brott som hon bara måste lösa.
 
 
Recensenterna i USA och England har varit lyriska, och serien ligger på 98% positiva omdömen på Rotten Tomatoes. "En ljuvlig vinkel på en bekant formula" skriver Empire. "En älskvärd och entusiastisk fantasi", tycker The Atlantic. "Årets crime-serie är här" meddelar Entertainment Weekly.
| 29 augusti 2023 13:30 |