Spel

Skribent

Anders Eklöf

5 oktober 2021 | 09:30

Plocka hem "The Last of Us Part II" utan extra kostnad med PS Now

Förra årets bästa eller sämsta spel (beroende på vem du frågar) ingår nu i tjänsten Playstation Now utan extra kostnad.
När "The Last of Us Part II" släpptes i början av förra året fick det högt betyg av oss på MovieZine, blev framröstat som årets bästa spel av er läsare och kammade hem förstaplatsen i vår egna lista. 
 
Spelet var dock inte hyllat till hundra procent, då många fans inte gillade riktningen som berättelsen tog och inkluderingen av hbtq-karaktärer. 
 
 
Har du inte fått chansen att bilda din egen uppfattning ingår nu spelet i tjänsten Playstation Now, där du kan ladda hem eller spela spel streamade över nätet för en månadskostnad. 
 
Andra spel som dök upp på tjänsten samtidigt är "Fallout 76", "Desperados III", "Final Fantasy VIII Remastered", "Yet Another Zombie Defense", "Victor Vran: Overkill Edition" och "Amnesia: Collection". 
 
"The Last of Us" är extra aktuellt, med tanke på att en påkostad tv-serie är på gång till HBO med Pedro Pascal och Bella Ramsey i rollerna som Joel och Ellie. 
 
 
Playstation Now innehåller spel från Playstation 2, Playstation 3 och Playstation 4 som antingen kan laddas hem eller streamas över nätet för en månadskostnad på 110 kronor i månaden. "The Last of Us Part II" är tillgängligt på tjänsten fram till den 3 januari. 
 
Vad tycker du om "The Last of Us"-serien? Har du testat Playstation Now?
 
| 5 oktober 2021 09:30 |