SPONSRAT

Skribent

MovieZine

2 december 2017 | 21:00

Helgens filmtips: Streama "Baby Driver" på Plejmo

Se actionfilmen som garanterar en åktur utan dess like från första sekund och ända in i mål.
Baby (Ansel Elgort) jobbar åt en kriminell organisation som bilförare. Hans specialitet är att köra snabbt och säkert från brottsplatser och försvinna utan ett spår. Men till slut känner Baby att det är dags att byta livsstil till något säkrare. Han börjar stadga sig och blir tillsammans med Debora (Lily James).

Just när Baby tror att han har lyckats komma undan sitt gamla liv så får han ett samtal av Doc (Kevin Spacey) och allt vänds upp och ned. Han blir inkallad på ett uppdrag som inte alls följer de riktlinjer han är van vid. Det visar sig att hans nya uppdragsgivare riskerar att sätta både Babys och hans flickväns liv i fara.

Filmen är regisserad av Edgar Wright och har skådespelare som Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Jon Hamm och Eiza Gonzalez i rollistan. Tillsammans formar de en gripande action som får alla hemma i soffan att tro att de sitter i passagerarsätet med Baby.
 
Så är du sugen på en fartfylld film så rekommenderar vi att du streamar ”Baby Driver” online på Plejmo nu.
 
 

"Köp en, se fler" - Plejmos nya julbonus

 
Få fler klappar under granen! Plejmos användare kan se fram emot en filmfylld jul med de allra senaste storfilmerna och tidlösa klassiker med Plejmos nya bonussystem ”Köp en, se fler”.

Köp en film. Vilken som helst. Vid köpet skickas en bonus till din Filmkassa som du sen kan hyra eller köpa andra filmer för:

• Från 49kr till 99kr får du 3kr extra.
• Mellan 100kr och 149kr får du 9kr extra.
• Filmer mellan 150kr och 189kr ger dig 19kr extra i din Filmkassa.

Mer information om "Köp en, se fler" hittar du här.
| 2 december 2017 21:00 |